Haber

Çağlayan’da Kaldırımda Yürüyen Vatandaşların Kafalarına Düşen Taş Parçaları

Çağlayan’da öğle saatlerinde bir binaya ait çok sayıda taş parçası kaldırımda yürüyen vatandaşların başlarına düştü. Yaşananlara şaşıran vatandaşlar panik içinde etrafa saçılırken, olayda 2 kişi başından ve kolundan yaralandı. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar öğle saatlerinde kaldırımda yürürken bir binanın 3’üncü katından üzerlerine taş düştü. Yaşananların şokunu yaşayan vatandaşlar panik içinde etrafa saçılırken, çocuğu olan bir kadın kolundan, bir genç de kafasından hafif şekilde yaralandı. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde, bir bayan çocuğuyla birlikte yürürken binadan taş modüller yağıyor. Bazıları korkup kaçarken, bazıları da başını ve kollarını tutuyor. Vatandaş paniğe kapılmış görünüyor.

Binadan başlarına taşlar düştü.

Olayın ardından esnafın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumlarının yeterli olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma yaptı ve etrafa güvenlik şeridi çekti.

Aşınma sonucu kırılan taşlar düşmüş

Polis ekiplerinin binada yaptığı incelemede, klima motorunun takılı olduğu parçadaki aşınma sonucu binada meydana gelen hafif sarsıntı sonucu kırılan taşların yere düştüğü belirlendi. . Bunun üzerine düşüşün meydana geldiği alan, demir bariyerler çevrilerek çalışmalara başlandı.

“Kadın şok oldu, ben de korktum, kıl payı kurtuldum”

Olayla ilgili konuşan Cevat Namen, “Biz kapıda beklerken sarsıntıdan dolayı üstten taşlar düştü. Biri başına, diğerinin koluna geldi. Çok panik oldu, çok panik oldular. çok korktu kadın şok oldu.korktum kıl payı kurtuldum.Yaralılar oldu 2 kişi yaralandı.kadının elinde çocukları vardı. Bir genç başından yaralandı. Ambulans geldi ve onları götürdü. Ekipleri aradık gelip şerit çekerek inceleme yaptılar” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. – İSTANBUL

dalamanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu